Badboy JAKE PAUL: ‘JUTTA is zwanger’

0

Het zal toch niet waar zijn? Volgens Jake Paul, nog geen maand de officiële vriend van schaatser Jutta Leerdam (24), is zij namelijk zwanger.

Op het TikTok-account van Fightinginc verscheen een video, waarop de podcast met Jake Paul en Jutta Leerdam te zien was. Jake Paul vertelt over de toekomst met Jutta en schroomt het onderwerp kinderen ook niet. ‘‘Ik wil een familie met haar’, zegt hij eerst.


Als de monden van de aanwezigen open vallen zegt de bokser:  ‘Ze is zwanger.’ Of Jake Paul serieus is, of een grapje maakt, is niet duidelijk, maar dat hij een gezin met Jutta wil, is zeker.

Afgelopen weekend verraste Jake Paul zijn vriendin Jutta Leerdam met een bezoek aan Nederland. Op verschillende plekken in Nederlands werd het koppel gespot. Op Instagram deelde Jutta een filmpje waarin ze samen met Jake Paul in een auto zat. ”Kijk eens wie mij kwam verrassen”, schreef Leerdam in het Engels bij de post.


Ook plaatste ze een foto waarop te zien is dat ze in een bootje door een gracht vaart. Hoewel ze geen specifieke locatie noemt, hebben mensen op Twitter gemeld dat ze Jake Paul hebben zien varen door de grachten van Utrecht.

Jutta en Jake werden ook gespot in Friesland, de provincie waar Jutta inHeerenveen een huis heeft. . Het duo deelde van dit moment op TikTok een paar video’s. .