BABYFOTO: ‘Te oude’ Birgit Schuurman (44) bevalt op oudjaarsdag van zoon Jimi (en verheugt zich al op lego’en_

0

Birgit Schuurman is op de laatste dag van 2021  bevallen van een zoon Jimi. Het tweede kind van de 44-jarige zangeres en actrice en vriend Sander van Haarlem, die voor het eerst vader werd. afgelopen zomer, bij het bekendmaken van het nieuws dat zij zwanger kreeg Birgit niet alleen felicitaties op social media. Een aantal volgers liet weten dat ze met haar 44 jaar misschien wel te oud was om nog een kindje te krijgen.

“De beste afsluiting van het jaar!”, schrijft Birgit op Instagram bij een foto van het kersverse gezinnetje. Op het plaatje ligt ze samen met zoon Jimi en papa Sander in het ziekenhuisbed. De zangeres laat weten dat Jimi op 31 december ter wereld is gekomen.


Birgit maakte het nieuws over haar zwangerschap afgelopen zomer bekend en kreeg niet alleen felicitaties op social  media. een aantal volgers liet weten dat ze misschien wel te oud, 44 jaar, was om nog een kindje te krijgen. Birgit reageerde met. “Je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan t lego’en ben en verstoppertje aan t spelen denk ik dat t wel snor zit met moi”, aldus de zangeres.

Schuurman had al een zoon, Chico, uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen. Het koppel ging in 2019 uit elkaar.