BABYFOTO! JESSE KLAVER voor vierde keer vader (en het is weer een zoon)

0

(BEELD: CP)

‘Jolein en ik zijn voor de vierde keer ouder geworden van een heerlijk ventje’, schrijft Jesse Klaver onder een foto van hem en zijn pasgeboren zoon. Op die foto ligt de politicus uitgeteld naast ‘Klavertje vier’ op de bank ligt.


‘We zijn ontzettend blij en het is fantastisch maar ook best vermoeiend’, geeft hij toe. ‘Het is daarom even wat stiller geweest hier en dat blijft nog even zo. Mijn prioriteit is nu thuis zijn met deze kleine en de rest van ons gezin.’  Welke naam het mannetje gekregen heeft, houdt hij nog even voor zichzelf.

In 2013 trouwde Jesse Klaver met zijn Jolein met wie hij in de peuter- en kleuterklas zat. Ze verloren elkaar  uit het oog, maar twintig jaar later lopen ze elkaar op het treinstation weer tegen het lijf en bloeit de liefde op.


“Ik vond het wel opmerkelijk dat hij mij na zo’n lange tijd nog kon onderscheiden van mijn tweelingzusje. Waarschijnlijk had-ie gewoon goed gegokt”, zei Jolein over die ontmoeting met Margriet. Inmiddels is het paar gelukkig getrouwd en zijn ze ouders van vier zonen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesse Klaver (@jesseklaver)