Art Rooijakkers en vriendin, ze kregen drie jaar geleden nog Puk en Keesje, na 20 jaar uit elkaar

0

(Beeld: RTL)

Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea hebben hun relatie na twintig jaar verbroken. Art en Andrea werden in april 2017 ouders van een tweeling: Puk en Keesje.


“Hoewel enorm verdrietig, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten zich nu vooral als trotse ouders op de opvoeding van hun dochters”, staat in een verklaring van het management. “Met het oog op hun privacy en die van hun dochters vragen ze de media om respectvol met deze situatie om te gaan,” laat het management van de presentator weten aan het ANP na berichtgeving van weekblad Weekend.

Insiders bevestigen aan weekblad Weekend dat Art en Andrea sinds enkele maanden gescheiden van elkaar wonen in Amsterdam. “Andrea heeft altijd haar huis in Amsterdam aangehouden. Dat is nu een geluk bij een ongeluk, want ze kon op die manier terug naar een voor haar vertrouwde plek. Het is intens verdrietig, maar zij en Art wonen op dit moment inderdaad gescheiden van elkaar”, aldus een bron. Het nieuws van de breuk zou in zeer beperkte kring bekend zijn.


Pikant: Art Rooijakkers stelt deze zomer alles in het werk om op RTL 4 bed and breakfast-eigenaren gelukkig in de liefde te krijgen.