Arme HARRY MENS…. Marianne Timmer is verliefd, maar niet op hem

0

(Beeld: CP)

Arme Harry Mens. Nadat hij vertelde dat hij een ‘prille relatie’ heeft met Marianne Timmer, lijkt zij helemaal klaar met hem te zijn en komt met verrassend liefdesnieuws. Marianne Timmer is verliefd, maar níet op Harry. “Ik zie iemand anders”, onthult Marianne.


In gesprek met weekblad Weekend onthult Marianne dat ze aan het daten is. “Op een laag pitje, we zijn aan het ontdekken”, vertelt ze. “Je bent geen achttien meer, dan is het maar zien hoe of wat. We zien elkaar af en toe. En dan is het een puzzel, want we hebben allebei bagage natuurlijk.”

Wie de man houdt Marianne nog even voor zichzelf, maar ze vertelt wel dat ze al een tijdje aan het daten zijn. Het verhaal dat zij een relatie met Harry zou hebben, vond haar date dan ook vervelend. “Ja, maar ook mijn familie, omgeving, mijn vrienden”, legt ze uit. Zelf is ze ook geschrokken van de reacties op de roddel. “Het was héél explosief. Misschien omdat het juist zo gekkig was, dat het daarom weer interessant is.”


Harry Mens leek er van overtuigd te zijn dat Marianne Timmer hem zag zitten. “Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt”, zei hij op Radio 538.