ANOUK zegt JA in witte jurk van Edwin Oudshoorn en sieraden met waarde van meer dan miljoen

0

 

View this post on Instagram

 


A post shared by anouk (@anouk)


JA! Anouk Teeuwe (47) en Dominique Schemmekes (28) zijn getrouwd op het Malieveld in Den Haag, de geboortestad van de zangeres. Anouk gaf het jawoord op het podium tijdens haar eigen concert. Voor een uitzinnig publiek én haar zes kinderen verklaarden de twee elkaar de liefde.

Anouk droeg een traditionele witte jurk van Edwin Oudshoorn en Dominique een wit maatpak van kunstenares en designer Sasja Strengholt, geïnspireerd op zijn Ghanese roots. Anouk maakte haar entree in een white dress mét sluier en sieraden van Tiffany & Co. met een waarde van meer dan een miljoen euro.

De kinderen van Anouk, Benjahmin (20), Elijah (18), Phoenix (17), Jesiah (12), Sion (7) en Jelizah (5) verschenen allemaal in de dresscode: wit.

Tijdens het voorlezen van hun geloften raakten beiden geëmotioneerd. “Vroeger had ik altijd twee grote dromen. Eén was veel kinderen, dat is gelukt, en de tweede was groots trouwen. Ik denk dat dat laatste iets te letterlijk genomen is. Maar ik had het op geen enkele andere manier gewild, het past precies bij wie je bent”, begon Dominique zijn geloften.

Hij vertelde dat er tijdens het schrijven van de geloften steeds één woord naar boven kwam, en dat was puur. Je bent een pure vrouw, altijd positief wat er ook gebeurt. Je bent behalve prachtig, ook liefdevol en zorgzaam, niet alleen voor mij en je gezin maar voor iedereen die je raakt. Je bent een echt rolmodel en ik hoop dat mijn kinderen zoals jij mogen worden.”Toen was het de beurt aan de 47-jarige zangeres om te vertellen waarom ze met Schemmekes wilde trouwen. “Toen wij elkaar leerden kennen zat ik zelf nogal in een donkere periode van mijn leven, en ik kan me nog heel goed herinneren dat ik vrijwel elke dag bad om een zielsverwant. Een zielsverwant die eerlijk zou zijn, zorgzaam zou zijn, loyaal en vooral liefdevol naar de kinderen toe. Echt een rolmodel. Maar vooral iemand die mij zou kunnen begrijpen. Iemand met wie ik mijn visie zou kunnen delen. En iemand met wie ik me vrij genoeg zou voelen om mezelf te zijn, zonder enig oordeel. En dat heb ik allemaal gevonden in jou”, zei de zangeres.

Nadat de twee elkaar gekust hadden en ook de ringen waren uitgewisseld, volgde er een daverend applaus en werd er vuurwerk afgestoken waarna Anouk de microfoon pakte om in haar trouwjurk nog de laatste nummers van haar concert ten gehore te brengen.

Exclusieve huwelijksfoto’s van Anouk en Dominique en hun eerste interview samen als newlyweds vind je in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique – The Wedding Album, dat 30 juni verschijnt. Pre-order hier.