Anouk stelt huwelijk uit: ‘Ik moet eerst even wat geld verdienen;

0

(Beeld: Instagram)

Geldgebrek maakt dat Anouk (46) voorlopig niet in het huwelijksbootje stapt met Dominique. Ruim twee jaar niet optreden vanwege corona heeft er flink ingehakt bij de zangeres. “Ik moet eerst nog even wat geld verdienen, joh.”


Anouk nam vorig jaar september het initiatief voor het huwelijksaanzoek door op haar knieën te gaan voor haar liefde Dominique nadat zij haar vriend “al een keer of twintig” had afgewezen uit angst. Maar van een huwelijk komt het voorlopig niet. “Ik moet eerst even wat geld verdienen, joh. Die buffer die ik heb opgebouwd voor m’n pensioen en het huwelijk is weg”, laat ze weten aan RTL Boulevard.

De zangeres zal waarschijnlijk in een jurk haar jawoord aan Dominique geven: “Ik vind het niet erg. Zolang hij gelukkig is. Ik wil dat hij de dag van zijn leven heeft.” Anouk en Dominique zijn inmiddels vier jaar samen en hebben een dochtertje, Jelizah Rose. De zangeres had uit eerdere relaties al vijf kinderen.


Over de relatiecrisis eerder dit jaar zegt Anouk dat alles weer koek en ei is. “Het gaat hartstikke goed. Beter zelfs dan ervoor.”