BINNENKIJKEN – Voice-jurylid Anouk viert liefdesmijlpaal met de verkoop van haar Amsterdamse gevangenis voor 2.625.000 euro en gaat nu op platteland wonen

0
Dubbel feest voor Anouk! De zangeres en The Voice-jurylid vierde niet alleen een liefdemijlpaal ze verkocht ook het penthouse dat zij in 2015 kocht van Vara’s Astrid Joosten en al snel door Anouk werd betitel als haar Amsterdamse gevangenis! Met een verkoopprijs €2.625.000 en het niet onaardige ‘winstje’ van €775.000 kan zij nu haar droom in vervulling laten gaan en een boerderij kopen voor haar, liefde Dominique en haar inmiddels zes kinderen.

Direct nadat Anouk het penthouse op 11 en de 12de verdiepingaan het Oosterdokseiland in Amsterdam had gekocht van Vara’s Aastrid Joosten voor 1.850.000 euro huurde de zangeres architect Cees van Dam in om het stulpje onder handen te nemen en naar haar eigen wensen te laten aanpassen. Voor de inrichting van 233 vierkante meter tellende penthouse schakelde Anouk Piet Boon die tekende voor de keuken en een badkamer met inloopdouche met rainshower en ligbad.


Maar hoe mooi het appartement ook was geworden nadat het onder handen genomen was Anouk zou zich er nooit gaan thuis voelen. Ook het fantastische uitzicht  over Amsterdam en de twee riante terrassen van totaal 195 vierkante meter maakten niet dat het een thuis werd voor de zangeres.

Na nog geen twee jaar later zette Anouk het penthouse al weer te koop voor 2.500.000 euro. Zelf zij zei in 2017:  “Ik leef best wel geïsoleerd en dat is ongezond. Ik moet af en toe de deur uit. Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip. Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op de straat. Dat kan nog steeds wel, maar ik loop gewoon gebogen buiten. Met mijn hoofd naar de grond. Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap.”


Om af en toe nog een buiten te komen dwong Anouk, zo vertelde ze, zichzelf om naar de sportschool te gaan of met een van de kinderen op stap te gaan. “Heel veel dingen die leuk zouden moeten zijn als familie en de dingen die je samen onderneemt, die zijn voor mij niet leuk. Behalve als we in het buitenland zijn.” Maar ook dat is niet altijd een succes… “Al die kinderen gaan dan mee. Dat geeft zoveel stress.”

De zangeres, had voor zij in Amsterdam neerstreek al een paar keer haar heil in het buitenland – ze woonde in Cincinatti, Los Angeles en New York – gezocht., maar keerde steeds weer terug naar Nederland omdat één of meerdere van haar kinderen na een paar maanden terug wilde of een vader miste.

Nu haar penthouse in Amsterdam met zo”n mooie winst is verkocht is het de vraag waar zij en haar gezin nu naar toe verkast. Maakt zij de droom die ze al jaren heeft, wonen in een boerderij op het platteland, nu waar?

Zeker is dat bij het zoeken van die nieuwe woonstek Anouk (44) haar vriend Dominique en de zes kinderen  zal betrekken. Anouk en Dominique zijn inmiddels al weer vijf jaar samen en nog altijd heel gelukkig. Daarom ook deelde Dominique recent op zijn Instagram een foto van hem en zijn grote liefde. “Vijf jaar samen met de liefde van mijn leven”, schreef Dominique bij de foto. Anouk zelf deelt de foto in haar stories waarbij ze liefdevolle emoticons plaatst.

De twee hebben in 2016 samen een dochtertje gekregen,  genaamd Jelizah Rose. Anouk heeft daarnaast nog vijf andere kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah en Sion.Anouk ontmoette Dominique bij het basketball. Dominique was namelijk de basketbalcoach van haar zoon. “Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht ‘Wie is dat? Ik dacht: jeetjemina, dat is een stuk, vertelde ze eerder.

 

Share.