ANNEMIEK uit ‘Boer zoekt vrouw’ is in verwachting van haar eerste kindje, maar wie is de vader?

0

(Beeld: CP/BZV)

Annemiek Koekoek (29), bekend van Boer zoekt vrouw, is in verwachting van haar eerste kindje. De naam van de vader blijft geheim.


Annemiek deelt het heuglijke nieuws op Instagram. ‘Als alles goed gaat, verwachten wij in mei ons eerste kindje’, schrijft ze vol trots bij een foto waarop ze babyslofjes vasthoudt en omringd is door haar pony en hond. ‘Wij zijn superblij en gelukkig, ook mijn dierenvriendjes kijken ernaar uit!’

Annemiek was te zien in het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw, in 2019-2020. Ze ontving maar liefst 633 brieven van geïnteresseerde mannen. Maar met de drie mannen die naar de boerderij kwamenwas er geen klik. Desondanks is ze inmiddels wél gelukkig in de liefde.


Annemiek kent haar vriend al meer dan tien jaar. Ze zaten vroeger bij elkaar op de landbouwschool. Hij had toen een vriendin. “Ik zag hem vorig jaar ergens staan, op een dorpsfeestje, en zat stiekem naar hem te kijken”, vertelde ze in de webserie van Boer zoekt vrouw.

Via vrienden van hem kwamen de twee toen weer in contact. Van het een kwam het ander. “We wonen eigenlijk ook al een hele tijd samen”, zegt ze. “Ik heb nu gewoon een man waar ik echt hartstikke verliefd op ben. Elke dag als hij thuiskomt, denk ik ‘yes’! Ik ben zo blij met hem.”

Nu, ruim een jaar later, staat er gezinsuitbreiding op de planning. Annemiek voelt zich goed. ‘Tot nu toe verloopt mijn zwangerschap voorspoedig. Onze baby lijkt goed gezond en ik voel mij prima!’

View this post on InstagramA post shared by Boerin Annemiek 🤠 (@annemiekkoekoek.official)