ANGELA GROOTHUIZEN zoekt nieuwe liefde naast ex Rob

0

(Beeld: CP)

Angela Groothuizen zoekt een nieuwe liefde naast de “losse verkering” die ze heeft met Rob Mooij, haar ex. “Maar dan moet hij (de nieuwe liefde, red) eraan wennen dat ik ook Rob heb. Ik ga niet meer alles opgeven voor iemand. Daar ben ik te oud voor. Voor mijn gevoel heb ik nu het beste van alles.”


Groothuizen en Rob, de vader van haar twee dochters, gingen in 2020 uit elkaar, maar zochten elkaar later toch weer op. “We spreken elkaar dagelijks”, zegt de 64-jarige presentatrice in Libelle. “Ik ben er trots op dat we hierdoorheen zijn gekomen, samen en als gezin, maar ik wil niet terug naar hoe het was. Een vaste relatie hoeft van mij niet meer.”

In het interview omschrijft Groothuizen haar relatie met Rob als “losse verkering”. “Ik vind het fijn om tijd voor mezelf te hebben en de kinderen veel te zien. Nona woont bij mij, Lola komt vaak. Het bevalt me dat ik midden in de stad woon en een hartstikke leuk balboekje heb. Dat Rob er weer is, is extra fijn. Je hebt toch liefde nodig in je leven, iemand met wie je een geschiedenis hebt en die jou door en door kent.”


Groothuizen sluit niet uit dat er een nieuwe grote liefde komt. “Maar dan moet hij eraan wennen dat ik ook Rob heb. Ik ga niet meer alles opgeven voor iemand. Daar ben ik te oud voor. Voor mijn gevoel heb ik nu het beste van alles.”

De presentatrice vertelde eerder al dat ze tijdens de breuk met Mooij op datingapp Tinder naar mannen zocht. Daar heeft ze naar eigen zeggen meerdere vriendschappen aan overgehouden.