ANGELA GROOTHUIZEN (62) is van Tinder af nu ze drie bedpartners heeft gevonden

0

Angela is van Tinder af nu ze drie mannen heeft met wie ze het bed deelt. “Friends with benefits, zeg maar. Dat zijn er momenteel drie. Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt.” De drie mannen weten overigens dat ze niet de enige zijn in het leven en het bed van de Dolly Dots-zangeres.

In Vrouw vertelt ze dit weekend dat ze met een anonieme naam en een onherkenbare foto op de datingapp stond. “Als ik zeg maar een intellectuele klik voelde tijdens het gesprek, gingen we over op WhatsApp”, vertelt ze. En als er dan echt leuke gesprekken ontstonden, sprak ik met die mannen af. Sommige van die mannen hebben al jaren een vrouw of vriendin thuis. Die zoeken er iemand naast. Daar sta ik niet van te kijken, want ik had met Rob (haar ex) ook een open relatie. Wij gunden elkaar ook avontuurtjes met anderen.”


Angela Groothuizen komt er openlijk voor uit: ze mag dan 62 jaar zijn ze geniet nadat ze de relatie met de vader van haar vier kinderen zag stranden met volle teugen van haar Tinder-dates. Ze noemt de datingapp ‘een snoepwinkel’ en zegt: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.”

In in een interview met Nouveau vertelt de zangeres en presentatrice eerder uitgebreid over waarom ze op datingapp Tinder belandde. Angela: “De relatie met de vader van mijn kinderen liep een paar jaar geleden stuk, onder andere omdat hij al een tijd kampte met een depressie. Het gaat nu veel beter met hem en we zijn nog steeds soulmates, maar in het begin was het hard: ineens zat ik daar, in een kaal, nieuw huis. Eerst heb ik een half jaar gehuild om mijn verbroken relatie, daarna ben ik op Tinder gegaan.


En dat heeft Angela nooit betreurd… “Een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommige vrienden zijn geworden en andere lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben, en als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet. ”

Op de vraag van het blad of ze zichzelf daarmee niet kwetsbaar maak antwoord ze: “Dat interesseert me niet en ik vind ook dat iedereen daar veel te bang voor is. Als je je kwetsbaarheid kunt laten zien, word je juist heel krachtig. Het maakt me ook niet uit of mensen mijn manier van leven choquerend vinden. Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste.”

Ze raadt de datingapp dan ook aan iedereen aan. “Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk. En laten we er niet omheen draaien: iedereen moet af en toe geknuffeld en vastgehouden worden. Het hoeft echt niet meteen brute seks te zijn, maar je wil je wel op waarde geschat voelen. Daarom eindig ik ook met: kom van die bank af en schrijf je in! Breng de fun weer terug in je leven!”