André’s nieuwe liefde Sarah stapelgek op schoonmoeder Rachel: ‘Fijne Moederdag. Ik hou van je’

0

Waar weduwe Hazes met haar vorige schoondochter Monique Westenberg, om het zachtjes uit te drukken, niet bepaald een klik had, is ze dolgelukkig met de nieuwe liefde van zoon André, Sarah. en die warmte is wederzijds. Op deze Moederdag laat Sarah openlijk zien aan iedereen dat ze heel veel van Rachel houdt.

Dat Sarah van Soelen en haar schoonmoeder Rachel Hazes het heel goed met elkaar kunnen vinden is geen geheim. Rachel vertelde eerder al dat ze ontzettend blij is met de nieuwe vriendin van haar zoon. ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’


De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, Op deze Moederdag laat Sarah openlijk zien aan iedereen dat ze heel veel van Rachel houdt. Inn haar Instagram Stories deelt Sarah een foto van hen samen met de tekst: “Fijne Moederdag. Ik hou van je”, met een groot hart erbij.

In RTL Boulevard vertelde Rachel recent nog maar eens waarom ze de liefde tussen Andre en de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, niet haar zegen gaf. “Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.”,  Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”


 

 

Share.