André Hazes wil zich nog altijd niet verzoenen met zus Roxeanne: ‘Het is goed zoals het is, voorlopig’

0

Er werd druk gespeculeerd dat André Hazes zus Roxeanne eindelijk hun ruzie hadden bijgelegd  toen er foto’s verschenen van hun kinderen die met elkaar speelden. Helaas: niets is minder waar. De ruzie is niet bijgelegd. André Hazes: ‘Dat die twee neefjes met elkaar een band opbouwen, da’s hartstikke mooi. Maar verder hoeft er niets te veranderen. Het is goed zoals het is, voorlopig.’

Op Instagram zagen we André Jr, de zoon van André Hezes en Monique Westenberg vrolijk spelen met neefje Fender, de zoon van André’s zus Roxeanne.  Er werd druk gespeculeerd dat André zus Roxeanne eindelijk hun jarenlange ruzie bijgelegd hadden, maar niets is minder waar blijkt uit de woorden van André Hazes.


De kinderen mogen elkaar beter leren kennen

‘Nou ja, mijn zus en ik hebben nooit ’n hekel aan elkaar gehad. We hebben gewoon een paar jaar niet tegen elkaar gesproken omdat we zo verschillend zijn. Maar we hebben wel allebei kinderen. In maart was er ‘Holland zingt Hazes’ in de Ziggodome en ik was André kwijt en Rox haar zoontje Fender. Bleek dat ze samen in een kamertje aan het spelen waren. Tja, je merkt dat die behoefte hebben om elkaar te leren kennen, en dat gaan wij dan niet tegenhouden,’ zegt de zanger in het Vlaamse weekblad Dag allemaal.


De kinderen mogen elkaar dan beter willen leren kennen André lijkt Roxeanne al goed genoeg te kennen. ‘Onze familie is al zo klein en dan heeft iedereen nog ruzie met elkaar. Dat mag je die kinderen niet aandoen. Kijk, ik heb haar (Roxeanne, red) gesproken, maar dat samen spelen: dat hadden de moeders met elkaar afgesproken, ik zat toen voor ‘The Voice Senior’ in België. Dat die twee neefjes met elkaar een band opbouwen, da’s hartstikke mooi. Maar verder hoeft er niets te veranderen. Het is goed zoals het is, voorlopig.’

De twee hadden al sinds 2015 geen contact meer. Hoewel de exacte redenen daarvoor nooit helemaal duidelijk werden, gaven beide partijen wel toe dat Andrés relatie met Monique en hun leeftijdsverschil van zestien jaar een rol speelde.