ANDRE HAZES vreest dat moeder RACHEL de naam HAZES verkoopt aan hoogstbiedende

0

(beeld: RTL)

André Hazes vreest dat zijn moeder Rachel de naam Hazes verkoopt aan hoogstbiedende. “Als mijn moeder bijvoorbeeld op een dag denkt: ik ga het verkopen aan John de Mol en John de Mol gaat er twaalf zangprogramma’s van maken… ik wil daar wel voor waken”, aldus André.


André Hazes houdt zich bewust afzijdig in het conflict tussen zijn moeder Rachel en zus Roxeanne over de nalatenschap van André Hazes Sr.
“Je weet eigenlijk niet zo goed waar je goed aan doet. Mijn gevoel zegt dat ik er buiten moet blijven”, vertelde de zanger donderdag in het RTL 4-programma Casa di Beau. “Dat geld boeit me oprecht geen reet. Het enige wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is de naam.”

Hazes vreest dat er “rare dingen” gaan gebeuren met de merknaam Hazes en dat zijn moeder die misschien zelfs wel voor veel geld wil verkopen. “Dat is waarom ik me altijd een beetje ‘Zwitserland’ houd. Als mijn moeder bijvoorbeeld op een dag denkt: ik ga het verkopen aan John de Mol en John de Mol gaat er twaalf zangprogramma’s van maken… ik wil daar wel voor waken”, aldus André. “Misschien is dat waarom ik me zo opstel. Ik wil geen ruzie.”


Op de begrafenis van zijn vader in 2004 had jonge Andre hij nog gezegd dat hij het gezin bij elkaar zou houden, een belofte die hij niet is nagekomen. “Er gebeurt bij ons gewoon altijd wat. En ook al heb ik er niet zo veel mee te maken; ik word er ingetrokken. Dat maakt het af en toe, niet zwaar, maar verwarrend. Alles wat er nu speelt en wat er nu gebeurt, zorgt ervoor dat we nooit meer naar elkaar toe gaan groeien. We groeien juist alleen maar uit elkaar. Dat vind ik wel echt heel jammer.”