ANDRE HAZES verklaart MONIQUE opnieuw de liefde: ‘Mijn hart ligt voor altijd bij jou’

0

André Hazes verklaart Monique opnieuw de liefde: ‘Mijn hart ligt voor altijd bij jou’. Die liefdesverklaring gaat vergezeld van een een zoenfoto en een ode. Monique met wie hij een zoontje kreeg, verloofd was, maar die hij ook meerdere keren bedonderde lijkt nu toch de ware voor André.

Dit weekend keerde André Hazes niet alleen terug op het podium bij Holland zingt Hazes, maar lijkt hij ook opnieuw te willen beginnen met Monique Westenberg. De zanger deelt Op Instagram een kiekje waar hij haar backstage een zoen op de mond geeft.


De tekst erbij luidt: ‘Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.’

Zaterdag deelde Monique ook al liefdevolle woorden voor André. ‘Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar, over een klein half uurtje, het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt. Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer.’ De zanger reageerde daarop: ‘Ik houd van jou, schat!’