André Hazes terug in Nederland, maar niet terug bij liefde Sarah van Soelen

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Wordt het volgende hoofdstuk in de never ending Andre Hazes-story vandaag geschreven. De zanger zou zijn teruggekeerd uit Spanje, maar niet terug bij Sarah van Soelen. Sarah heeft haar intrek genomen in haar ouderlijk huis waar Hazes niet meer welkom zou zijn.


André Hazes jr. is terug in Nederland, maar niet herenigd met vriendin Sarah van Soelen, stelt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer in een nieuwe aflevering van haar Popcorn-show. Coldeweijer beweerde twee weken geleden dat André Hazes jr. naar Spanje vertrokken was. Volgens Coldeweijer had dat te maken een cocaïneverslaving.

Zijn vriendin Sarah van Soelen nam ook het vliegtuig richting Spanje om ‘mediatraining’ te ondergaan. Na haar terugkeer in ons land was Sarah volgens Yvonne niet meer welkom in haar ouderlijk huis en sliep ze bij een vriendin. Nu slaapt ze wél weer thuis, maar zonder André, vertelt Coldewijer vandaag in haar nieuwste Popcorn Show.


Yvonne: “Sarah heeft een tijdje bij haar vriendin gezeten, maar ik heb gehoord dat zij terug is gekeerd in het ouderlijk huis en daar weer mag wonen. André is dus definitief niet meer in de afkickkliniek, al een heel aantal dagen niet meer. Hij is ook honderd procent niet in het huis van Soel, waar hij dus eerst woonde.”

Waar Hazes is weet Coldewijer niet. “Hij kan in een hotel verblijven, bij zijn moeder Rachel Hazes, bij zijn goede vriend Djarno Hofland óf bij zijn oude manager, zegt Yvonne. “Dat zijn wat mij betreft wel de enige opties. Ik zeg je doodeerlijk: ik heb echt geen idee. Sarah Soel mag van haar vader niets meer posten. Waarschijnlijk heeft hij gezegd: ‘Kom maar terug, maar onder deze en deze voorwaarde.’”

André Hazes is nog niet gedumpt door zijn schoonfamilie, stelt Yvonne. “Ik denk dat ze hem nog lang niet kwijt willen. Hoewel papa Soel superpissed is, vindt hij het nog steeds heel interessant om André als schoonzoon te hebben, maar wel clean.”