André Hazes terug bij Monique om schoen te zetten en sinterklaasliedjes te zingen

0

André Hazes zingt weer, maar dat doet hij voorlopig alleen voor zijn zoontje Dre (4) en de moeder van kind, Monique Westenberg. Het optreden vond plaats voor de open haard in het huis van wat nu nog zijn ex heet. Het voedt de geruchten dater een verzoening tussen de zanger en Monique ophanden zou zijn.

Na maanden horen we André Hazes weer zingen. Samen met zijn zoontje Dré brengt de zanger een sinterklaasliedje ten gehore voor de open haard in het huis van zijn ex Monique Westenberg. André heeft voor de gelegenheid ook zijn schoen gezet. Dat is te zien in de Instagram Stories van Monique. Of dat dat betekent dat hij ook de nacht doorbrengt in de villa in Berkel Rodenrijs om te wachten of zijn schoentje gevuld wordt onthult Monique niet.


André kampt naar eigen zeggen met een ’emotionele burn-out’, verdween als gevolg daarvan van de radar n verbleef in een kliniek in Spanje. Nu woont Hazes officieel bij zijn moeder Rachel in Vinkeveen. Zij zei recent tegen de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat ze haar zoon ’heel hard verwend’.

Hoewel het lijkt dat Andre’s relatie met Sarah van Soelen, de influencer voor wie hij Monique verliet, over is is die eventuele relatiebreuk nog altijd niet bevestigd. Wel zingen er verhalen rond dat Andre sinds de terugkeer uit spanje steeds vaker bij ex Monique en zoontje Dre te vinden is.