ANDRE HAZES stelt zijn Sarah nummer 2 voor (zanger hield nieuwe liefde twee maanden geheim)

0

Aan de vooravond van de eerste aflevering van de Hazes-soap op Videoland stelt Andre Hazes zijn laatste liefde voor. Haar naam Sarah Salah, een oogverblindende, 26 jarige, fysiotherapeute die de zanger twee maanden geleden leerde kennen in de Harbour Club in Vinkeveen. Dit wekend vertrok Hazes met zijn Sarah nummer 2 op vakantie naar zonnig Dubai.

Tot dit weekend hield Hazes de opvolgster van Sarah van Soelen verborgen. Bij hun afspraakjes deden ze er alles aan om maar niet gezien te worden, maar nu mag de wereld weten dat Hazes en Sarah Salah een setje zijn. Yvonne Coldeweijer kwam afgelopen weekend met een filmpje waarop Hazes en zijn vermeende nieuwe vriendin Sarah Salah van héél dichtbij te zien zijn, namelijk terwijl ze op de eerste rij van een KLM-vlucht naar Dubai. Het zal dan ook de ’nieuwe Sarah’ zijn die André zal vergezellen naar de première van de docusoap op 19 oktober. De Marokkaans-Egyptische Sarah woont in Amsterdam, en heeft een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de THIM Hogeschool in Nieuwegein.


De tweede Sarah zou inmiddels ook goedgekeurd zijn door Rachel Hazes. Rachel is akkoord en draagt inmiddels haar nieuwe schoondochter op social media al een warm hart. Ook Monique, de moeder van Hazes zoontje Dre weet al een tijdje van het bestaan van Sarah Salah in het leven van haar ex. Afgelopen september vertelde ze in Linda dat er geen relatie meer is tussen de zanger en haar.

Tijdens de opnames van de docu was nog een andere Sarah de hoofdrolspeler in zijn leven: Sarah Van Soelen. Die relatie liep inmiddels op de klippen. Van Soelen probeerde aanvankelijk nog een advocaat in te schakelen om haar volledig uit de reeks te knippen, maar dat is niet gelukt.
Ook zijn ex-verloofde, Monique Westenberg – tevens ook moeder van zijn zoontje Dré – zal in de docu te zien zijn.