André Hazes over zijn 99 dagen met Bridget: ‘Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

André Hazes (26) geeft Bridget Maasland (45) na hun ‘relatie’van 99 dagen nog maar even een tikje na door te vertellen dat hij haar dankbaar is dat zij hem heeft doen doen inzien dat zijn geluk niet bij haar, maar bij Monique Westenberg (42), de moeder van zoontje Dreetje (3), lag. “Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.”

Hazes verwoord zijn relatie met Bridget Maasland in weekblad Privé zo. “Ik heb er geen spijt van. Deze periode is nodig geweest om tot het besef te komen wat ik thuis in handen had. Ik heb een spiegel voorgehouden gekregen en die had ik nodig. Ook Monique is dankbaar voor de situatie, omdat ik hierdoor wakker werd geschud en terug op het pad kwam.”


Hazes vond het wel vervelend  dat mensen op straat dachten dat de zanger vreemdging met Bridget.  Waar ik wel een naar gevoel over had was dat mensen dachten dat ik vreemdging. Dat vond ik zo irritant, want het was echt niet zo. Als ik dan door de supermarkt liep en de mensen naar me keken, had ik het gevoel van: ‘Jullie denken allemaal dat ik mijn gezin in de steek gelaten voor een andere vrouw. Dat was gewoon niet zo, want ik was al weg.’

Toch is hij achteraf blij met zijn 99 dagen Maasland, maar Bridget ook iemand nodig die haar afremt. “Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.”


“Door alles wat ik deed was ik geïsoleerd geraakt”, vertelt André ook  in Privé over de heftige periode, waarin hij even een paar maanden de weg kwijt was. Zo vertelt hij vertelt dat hij tijdens zijn relatie met Bridget Maasland niet eens de puf te hebben gehad om met Monique en zoontje Dré mee te gaan naar de kinderboerderij.

Ondanks dat Bridgets relatie met André Hazes op de klippen is gelopen, heeft Bridget Maasland nog altijd goed contact met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes. De twee gaan in september, samen met hun vrienden, op vakantie.

Eerder dit jaar waren Bridget  toen nog met Andre en Rachel in Rome te vinden. Ditmaal wordt Barcelona de eindbestemming. Dat maakte de RTL 4-presentatrice bekend op Instagram. „Next stop, Barcelona”, schrijft ze bij een foto.

Dat het gezelschap pas later dit jaar naar de Catalaanse stad. vertrekt heeft alles te maken met een nieuwe dreigende lockdown in de Spaanse metropool. Zo zijn theaters, bioscopen, sportcentra, zwembaden en discotheken weer gesloten om een nieuwe verspreiding van het gevreesde coronavirus tegen te gaan.

  

Share.