André Hazes wil tweede kind met zijn Monique, maar… ‘Het gaat gewoon niet, het is echt zwaar’

0

Na een affaire van 99 dagen met Bridget Maasland keerde André Hazes terug bij de moeder van zijn zoontje Dré (3), Monique Westenberg. Maar het gewenste tweede kind zal er niet snel komen! Volgens André omdat het ‘gewoon niet gaat’.

“We praten erover. Maar Monique kan niet gewoon zwanger worden”, laat André weten in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. “Dus moeten we weer een heel traject doorlopen en dat is zwaar voor haar. Bovendien is het leven zo fijn met een jongetje dat bijna vier wordt en alles snapt en mee kan helpen.”


Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) hebben volgens Monique zeker nog wel de wens voor een tweede kindje. In de nieuwe LINDA zegt ze: “André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

“Afgelopen jaar heb ik twee terugplaatsingen gehad,” vervolgt Monique. “Nog voor de zomer, maar die zijn allebei mislukt. Dat kwam er ook nog eens bij. Hormonen doen heel veel met je lichaam en geest, je wordt er niet leuker van. Je hebt het er allemaal graag voor over – ik bedoel, kijk eens wat voor een geweldig kind ik rond heb lopen – maar toch, het was niet niks. We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.”


Tweede kind of niet André is wel heel blij met zijn terugkeer naar Monique na zijn veel besproken relatie met Bridget Maasland. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de tijd die ik nu mag doorbrengen met m’n gezin.” Dat vertelde André Hazes dinsdagavond in de Vlaamse talkshow ‘Gert Late Night’. “De voorbije maanden waren echt heel heftig. Ik weet niet goed wat er allemaal gebeurd is. Ik ben nu eenmaal een ster in het maken van de verkeerde keuzes. Maar met Monique heb ik nu de allerbeste keuze gemaakt. Of ik al geconfronteerd ben met het coronavirus? Enkele vrienden van me zijn besmet geraakt. En misschien hebben Monique en ik de ziekte ook wel gehad. We hadden de symptomen in elk geval. Maar het kan ook de griep geweest zijn.”