André Hazes over de ruzie tussen zijn zus en zijn moeder: ‘Ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten’

0

Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel hebben al een tijdje geen contact meer. En volgens Roxeanne’s broer André, die ook al in onmin met moeder Rachel leeft, zal die verzoening tussen moeder en dochter ook nog wel even op zich laten wachten. ‘Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar. Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: Bij mij niet beginnen over de ander. Ik heb geen zin meer in ruzie’.

André Hazes zegt vandaag in het nieuwe nummer van Privé ook: ‘Wel heb ik aangeven: Het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt. Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij. Kijk maar hoe het mij is gegaan. Het is dat Monique het toen met mijn moeder heeft geregeld. Anders was het nooit goed gekomen.’


Begin juni antwoordde moeder Rachel op de vraag of ze haar dochter Roxeanne nog spreekt in Boulevard met: “Nee, nee, nee…” Ook liet ze weten dat het haar veel verdriet doet, ook al omdat ze haar kleinzoon Fender nu ook niet meer ziet en dat dat zeer doet. Over de reden van de ruzie met dochter Roxeanne wilde Rachel toen niets zeggen. ‘Ik doe daar geen uitspraken over. Voor hetzelfde geldt is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.’ () “Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed.”

Er gingen toen al langere tijd geruchten dat het niet meer zou boteren tussen moeder en dochter. Op Moederdag deelde Rachel nog een post met foto’s van haar zoon André en ook van de kinderen van haar inmiddels ex-vriend Mike. Maar van Rox ontbrak ieder spoor. Haar volgers waren dat ook opgevallen. “Ook al heb je onenigheid met je dochter, ik vind het dan toch een kleine moeite om er een foto van Rox tussen te doen, je bent en blijft haar moeder. Al is het maar alleen om de eer aan je zelf te houden…”, schreef een reageerder.


In het interview met weekblad Privé komt niet alleen de ruzie met moeder Rachel aan de orde, maar ook het gegeven dat André geen contact heeft met zijn halfzus Nathalie (46) en halfbroer Melvin (38). Nathalie probeerde diverse keren contact met haar vader te krijgen tijdens zijn huwelijk met Rachel, maar hij weigerde haar te zien. Melvin heeft het zijn vader nooit vergeven dat hij zijn moeder Ellen Wolf bedroog en dat er grote ruzies waren door André’s drankmisbruik.

André Hazes: ‘Nathalie heb ik een paar keer ontmoet. Dat was goed. Toen is er weer een keer wat voorgevallen, ik weet niet eens meer wat, en zijn we elkaar weer uit het oog verloren. Ik weet dat ze trots op mij is. Als ik Melvin op straat tegen zou komen, weet ik niet eens wie hij is. Op mijn gezondheid zweer ik dat ik niet eens weet hoe hij eruitziet. Hij is klaar met de familie Hazes en heeft zelfs een andere achternaam aangenomen. Dat is zijn goed recht. Dan heb je wel ballen in mijn ogen. Ik weet dat hij de nalatenschap die hij van mijn moeder heeft gekregen direct heeft overgemaakt naar het KWF, dan ben je gewoon een stoere vent. Als je niets met de familie te maken wil hebben, maar neemt wel het geld aan, dan ben je een l*l. Wat hij heeft gedaan, is klasse.’