André Hazes over borsten Karen Damen: ‘Ik snap wel dat sommige kandidaten voor dat decolleté kozen’.

0

Volgens André Hazes heeft zijn collega-coach Karen Damen bij de Vlaamse The Voice Senior een belangrijk voordeel: haar boezem. André denkt dat kandidaten ook daar hebben voor gekozen.

Karen durfde haar vrouwelijke charmes wel uitspelen om kandidaten naar haar te lokken. “Ja, dat deed ze goed”, knipoogt André in het Vlaamse Dag Allemaal.


“Ik snap wel dat sommige kandidaten voor dat decolleté kozen. Ik zou dat ook doen”, lacht André. Het is bekend dat André en Karen het uitstekend met elkaar kunnen vinden. In vorige interviews gaf de Nederlandse zanger al toe dat hij als kind stiekem een oogje had op ‘de rosse van K3’.

De twee zaten in Vlaanderen al samen in ‘Liefde voor Muziek’ en als kind was André al verliefd op Karen. Ze zitten nu ook samen in de jury van ‘The Voice Senior’. “Ik had eerst nee gezegd tegen ‘The Voice Senior’, maar toen ik hoorde dat Karen – met wie ik in ‘Liefde Voor Muziek’ zat – het ook ging doen, ben ik van gedacht veranderd”, is André eerlijk in Dag Allemaal.


“Omdat ik met haar zo’n goeie klik had en echt lol kan maken. Ik zei: ‘Oké, maar dan wil ik naast Karen zitten’. En ze hebben naar me geluisterd.”