André Hazes noemt ex Monique leugenaar en beklaagt zichzelf: ‘Ik ben altijd de lul’

0

De breuk van André Hazes en Monique Westenberg krijgt nare kantjes. De zanger die voor de tweede keer zijn gezin verliet noemt zijn ex nu een leugenaar. Volgens Hazes wist Monique al tijdens hun vakantie op Bonaire dat hij zou vertrekken en mocht hij van Monique aan kleine Dre (4) niet vertellen dat papa ergens anders ging wonen.

De zanger vindt, zo vertelde hij donderdagavond in RTL Boulevard dat er ook wel eens gekeken mag worden naar Monique, aangezien hij altijd de gebeten hond zou zijn in de media. “Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb altijd het boetekleed aangetrokken, ook op momenten dat het eigenlijk niet nodig was. Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort god en ik ben áltijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, aldus André.


Monique zei woensdag, op dedag dat de breuk bekend werd, dat het vertrek van de zanger voor haar onverwacht kwam. ‘De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen, verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet,’ liet ze weten.

Gelogen volgens Hazes. “Op dag drie van onze vakantie in Bonaire hadden we al besloten dat het klaar was en ik na thuiskomst in Nederland mijn spullen zou pakken’’, zegt hij. “Ook wordt er gezegd dat het nieuws naar buiten kwam voor we het onze zoon konden vertellen. Die doet pijn. Ik wilde het heel graag aan Dré vertellen, maar van Monique moest ik nog aan hem vertellen dat papa ergens anders sliep voor werk. Ik was aan het wachten tot we samen de verklaring naar buiten konden brengen, maar toen kwam Story ineens met het verhaal.’’ Volgens Hazes heeft hij zijn vrouw altijd in haar waarde gelaten, “maar als iets een leugen is, dán word ik boos.’’


André Hazes heeft inmiddels geen contact meer met zijn ex en hun zoontje André junior. “Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien”, vertelt de zanger.

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. Op 12 december 20202 vroeg de zanger Monique nog ten huwelijk.