André Hazes laat trots zijn groeiende spiermassa zien

0

Trots laat André Hazes zijn groeiende spiermassa zien. “Links een jongen die leefde zonder grenzen. Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen.

“Tussen deze twee foto’s zit precies een jaar,”schrijft Hazes op zij Instagram. Een jaar waarin zoveel is gebeurd. Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergen s het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde. Die leefde in een roes van katers en schijt aan de wereld. Waar zijn thuissituatie helemaal overhoop lag.”


“Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit. Een strak voedingsschema volgt, genoeg rust en keihard trainen”, aldus de zanger. “Ik ben fitter dan ooit en we zijn pas net begonnen.”

Op Instagram deelde André Hazes begin september een kiekje vanuit de fitnessclub. Hij verklapt de r dat hij binnenkort de cover van Men’s Health siert. De volkszanger wordt begeleid door bodybuilder Willem Jonkman. “Vandaag mijn eerste training gehad van een legende in de sportwereld en iemand waar ik ongelooflijk tegenop kijk. Hij zal mij de aankomende maanden helpen mijn droom te verwezenlijken”, schrijft André Hazes bij de foto.


Zijn trainer heeft als bijnaam ‘IJzeren Willem’.