André Hazes laat ‘Bridget-tattoo’ verwijderen: ‘Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk’

0

André Hazes laat de ‘Bridget-tattoo’ die hij eind 2019 liet zetten verwijderen. Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk. Toen heb ik ook weleens wat laten zetten op mijn armen en duidelijk in het zicht.”

“Heb je tattoos die je weg wil halen?”, vraagt Shownieuws aan André Hazes. Zijn antwoord: “Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk. “Toen heb ik ook weleens wat laten zetten op mijn armen en duidelijk in het zicht.”


“Ik heb in het afgelopen jaar ook een rebelse tijd gehad dat ik dacht: ‘Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen’. En daar heb ik nu gewoon spijt van. Het is ook helemaal niet zo mooi gezet, dus ik wil het gewoon weghebben”, sluit hij het onderwerp af.

Het gaat om een tattoo die hij liet zetten toen hij met vriend Djarno eind november 2019 afreisde naar New York. Op Instagram plaatste André toen een video waarin hij een tattoo liet zetten van de skyline van New York op zijn pols. Een tattoo,  je ziet voornamelijk een brug, maar die brug had destijds een bijzondere betekenis.


Het was ook een liefdesgeheimptje tussen André en toenmalig minnares voor 99 dagen Bridget Maasland, want een brug in het Engels is Bridge(t)!

Voor Bridget was de boodschap duidelijk: zij reageerde met een ‘hartje’ onder het kiekje van de nieuwe aanwinst van de zanger, die hij nu dus wil laten verwijderen nu hij terug is bij de moeder van zijn kind Monique Westenberg. 

Gelukkig is André binnenkort met een gloednieuw programma te zien op de buis bij SBS6. In Getekend voor het Leven begeleidt de zanger andere mensen die een tatoeage willen laten verwijderen. “SBS6 wil een programma maken over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen. Zij krijgen in het programma de kans hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen. André Hazes begeleidt hen bij dit intensieve traject waarbij mensen ook vertellen welke impact de tatoeages op hun leven hebben. Mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages en geholpen willen worden door André kunnen zich aanmelden voor deelname aan het programma,” zo luidt de aankondiging van het programma.