André Hazes jr. uit huis gezet door Rachel (en ook ex Sarah van Soelen is boos op zanger)

0

André Hazes jr. is uit huis gezet door zijn moeder Rachel nu haar zoon liefje Sarah Salah, die hij vorige week vrijdag nog ten huwelijk vroeg, aan de kant heeft geschoven ten faveure van ex Monique Westenberg. En niet alleen Rachel is boos op André. De andere Sarah (van Soelen, red) in een val van Andre is getrapt.

De Hazes-soap gaat ook na de release van de docuserie van de zanger gewoon door. Yvonne Coldeweijer schrijft vandaag, vrijdag, dat André op straat zou zijn gezet door zijn beruchte moeder Rachel. “Rachel heft André uit huis gezet! Ik geloofde het eerst bijna niet, maar het is echt waar. Vanuit meerdere kanten bevestigd”, vertelt ze op haar juicekanaal.


De boosheid van Rachel komt voort uit de manier waarop André omgaat Sarah Salah aan de kant zou hebben geschoven. Vorige week vrijdag vroeg Hazes bij haar moeder om haar hand heeft om na een weekendje Disney met zoontje Dre en ex Monique weer terug te keren bij de moeder van zijn kind. En dat pikt rachel niet. “Rachel heeft gezegd dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag. Dacht niet dat ik ooit deze woorden in m’n mond zou nemen, maar Rachel heeft deze keer echt gelijk. André crasht momenteel bij Djarno.” Of toch niet? “Omg. De auto van André is vannacht voor de deur van Monique gespot”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Naast Rachel is ook Sarah van Soelen boos op de man met wie zij acht maanden een relatie had. De blondine is behoorlijk gekwetst over de manier waarop zij wordt afgeschilderd in de Hazes-docu. In documentaire is een scene te zien waarin André zegt dat Sarah het gewoon net niet was. Aan Shownieuws laat Sarah geëmotioneerd weten dat ze het gevoel heeft “in een val te zijn getrapt”. André zou volgens haar niet eerlijk zijn. Daarnaast meent ze dat als ‘alle maskers’ af moeten, deze ook daadwerkelijk af moeten… Sarah zegt dat alles wat ze voor Andre gedaan heeft, “uit een goed hart” kwam.


Het verzoek om niet in de documentaire van André te zien te zijn werd na lang wikken en wegen gehonoreerd, maar nu vindt Sarah het toch teleurstellend dat zij nergens op een positieve manier wordt genoemd.