André Hazes en nieuwe liefde Anne Rose op liefdesvakantie in Malaga (en samen op zoek naar een huis in Vinkeveen)

0

André Hazes jr. en nieuwe liefde Anne Rose zijn samen op liefdesvakantie in het Spaanse Marbella. En na terugkeer in Nederland zoeken ze verder naar een gezamenlijk liefdesnestje in Vinkeveen.

André Hazes jr. en zijn nieuwe vriendin Anne Rose Zonneveld zijn op huizenjacht. Ze mogen nog naar kort een relatie hebben ze zijn druk met het zoeken van een liefdesnestje. Dat meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram, die ook weet te vertellen dat de zanger en zijn nieuwe liefde oud & nieuw vieren in het Spaanse Malaga. “André en Anne Rose gaan met z’n tweetjes oud en nieuw vieren… in Málaga. Ze zitten nu in het vliegtuig en dus ze komen over een uurtje aan op Mal,,” schreef Coldewijer vanmorgen.


Dan snerend naar de amusementsbladen:  “Heb nog steeds geen foto van ze gezien dus hup stelletje lamzakken, op naar Spanje, of bel een Spaanse paparazzo want ze komen zo aan met Transavia om 9.43 uur.”

Later meldde ze: “André en Anne Rose zijn geland in Malaga en verblijven in het nabijgelegen Marbella, waar ze ook oud en nieuw gaan vieren. Van 6 tot en met 9 januari zouden ze naar Londen gaan, maar… CHANGE OF PLANS.”


Waarom gaan ze niet meer naar Londen? “Waarschijnlijk vanwege de verplichte quarantaine die de UK hanteert. In plaats van Londen gaan ze nu samen naar Italië in januari! Wat een wereldreiziger ineens onze André. Een vliegtuigspion heeft afgeluisterd bij het stel op welke avonden ze naar welk restaurant gaan, maar dat post ik maar niet. 😂”

Zeker is inmiddels dat André Hazes met Anne Rose Zonneveld in Malaga is gearriveerd. Een ooggetuige meldt Shownieuws dat ze met acht man aan het genieten waren van een diner en een borrel onder de zon van Marbella. Volgens deze bron waren de twee heel lief samen en bestond het totale gezelschap uit acht mensen.

Volgens Coldeweijer willen André en Anne Rose bij terugkeer in Nederland zo snel mogelijk gaan samenwonen. “Nou breekt m’n klomp, maar het gaat dus rond in Vinkeveen dat de twee samen al op zoek zijn naar een huis. André woont bij z’n moeder at the moment en Anne woont nog this dus wauw ja ik sta nergens meer van te kijken. 😂.”

André kent Anne Rose haar uit Vinkeveen en zat samen met haar op de middelbare school. Ze is ook een bekende van de Hazes-familie. Zo doet Anne Rose de administratie van moeder Rachel, maar is ook werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel.