‘André Hazes heeft voor tweede keer behandeling tegen cocaïneverslaving afgebroken’

0

(Beeld: Screenshot SBS Shownieuws)

André Hazes jr. mag dan terug op vaderlandse bodem zijn, de verhalen dat hij in Spanje vertoefde voor het afkicken van een zware cocaïneverslaving worden steeds sterker. Moeder Rachel zou haar in Alicante hebben opgehaald omdat hij niet voor de eerste, maar voor de tweede keer zijn behandeling tegen zijn verslaving zou hebben afgebroken.


Ere wie ere toekomt. Het was showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer die zondagavond met het nieuws naar buiten kwam dat Andre Hazes die avond zou terugkeren op Schiphol. Het maakte dat de cameraploegen van Shownieuws en Boulevard uitrukten om Hazes welkom te heten.

Hazes, vergezeld van moeder Rachel die hem had opgehaald in Spanje en bijna onherkenbaar met een capuchon, zonnebril en mondkapje op, hield het op de vragen die hem gesteld werden bij een “Alsjeblieft effe niet, jongens.”


Volgens Coldewijer was de terugkeer van Hazes in ons land niet echt gepland. Hij zou pas i november terugkeren. Volgens Coldewijer heeft de zanger echter afgelopen zaterdag voor de tweede keer zijn behandeling tegen zijn verslaving voortijdig hebben afgebroken.

Eerder zou hij ook al de benen hebben genomen uit een kliniek in het Spaanse Malaga. Coldewijer op haar Instagram: “Het stond volgens mijn spion nog niet op de planning dat hij voor 1 november zou terugkeren. Dus na zijn afgebroken eerste opname in Malaga (zijn eerste verblijfplaats na aankondiging ‘burn out’) is nu ook de tweede voortijdig afgebroken Wat is hier nou weer gebeurd?”

Hoewel de geruchten dat Hazes aan de cocaine verslaafd zou zijn nu al weken de ronde doen is de officiële verklaring van zijn management nog altijd André kampte met een ’burn-out’. Eerder deze week liet moeder Rachel aan Shownieuws weten dat er niets blijkt te kloppen van die verhalen. Ze zei: “André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op om de man in huis te zijn. Toen hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend werd als zanger in België en Nederland, en kwam hij al heel jong in een harde wereld terecht.”

Dit is prinses Alexia met haar vriendinnen (ze vermaakt zich goed op school in Wales)