André Hazes geeft toe dat Sarah zijn nieuwe liefde is: ‘Ik ben gek op haar’

0

Mocht Monique Westenberg nog hoop hebben dat André Hazes, na Bridget Maasland, voor de tweede keer in haar armen zou terugkeren dan is die hoop ijdel nu Hazes toegeeft dat Sarah van der Soelen zijn nieuwe liefde is: ‘Ik ben gek op haar’

André Hazes zat gisterenavond aan de talkshowtafel bij Beau om te vertellen over de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2022, maar Beau van Erven Dorens nam ook de gelegenheid te baat om te vragen naar zijn relatie met Sarah van Soelen met wie hij een huis deelt sinds de breuk met Monique Westenberg. .


als achter Hazes een foto verschijnt van André met de vader van Sarah kan Beau het niet laten of de man een goede vriend is of zijn nieuwe schoonvader. “Het is zeker een hele goede vriend en ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden”, zegt André glunderend. Beau vraagt Hazes dan op de man af of Sarah nu wel of niet zijn nieuwe liefde is. “Ehm ja. Ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja.”

Hazes vertelt ook dat de band met ex Monique Westenberg inmiddels weer oké is. “Het gaat heel goed. Ik klop het af, maar ik vind de band die we nu hebben… Daar teken ik voor als we dat zo kunnen houden.”


Weduwe Rachel Hazes is in ieder geval helemaal blij met Sarah, de nieuwe liefde van haar zoon André. Ze is al op de koffie geweest bij haar nieuwe ’schoondochter’ en zei recent al: ‘Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden’.

“Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, vertelde Rachel aan Shownieuws. Volgens de moeder van André en Roxeanne Hazes heeft Sarah ’heel lieve ouders’. “Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu, hoe ze mijn zoon opvangen.”

André maakte ruim een maand geleden definitief een einde aan zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje, met wie Rachel nooit door één deur kon. Vrijwel direct hintte hij op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, zei hij.