André Hazes en Sarah van Soelen officieel een koppel: ‘Gefeliciteerd schoonpa’

0

André Hazes en Sarah van Soelen zijn vanaf vandaag officieel een koppel. Hazes wenst de vader van Sarah een gelukkige verjaardag met een foto van hen samen met de tekst: “Gefeliciteerd schoonpa.”

André maakte vorige maand bekend dat z’n relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is, tot vandaag nu hij officieel meldt dat Sarah zijn vrouw is.


Met Pasen deelde André de foto met de vader van Sarak. Bij ‘Beau’ in Nederland vertelde de ‘Leef’-zanger over vander Van Soelen. “Dat is een hele goede vriend. En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden” zei Hazes. “Dus is zij dan je nieuwe liefde?”, vroeg de presentator vervolgens. “ Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde André daarop.

Nadat optreden bij ‘Beau’ deelde Sarah op haar Stories een foto van Elvis en Priscilla Presley met de tekst ‘soulmates’. Niet veel later Deelde hazes een soortgelijke foto uit de film ‘A Star Is Born’. André plaatste enkele dagen later de woorden ‘burning love’ op Instagram, waarin hij Sarah tagde.


Maar vandaag bevestigt André Hazes zijn relatie met Sarah door haar vader zijn ‘schoonpapa’ te noemen. “Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral voor wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa”, laat de zanger weten.