‘André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving’

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

André Hazes heeft niet alleen een drankprobleem, maar een cocaïneverslaving. De zanger en zijn vriendin Sarah van Soelen zouden door de ouders van Sarah op straat gezet zijn nadat die leerden van het drank-en drugsgebruik van het duo onder hun eigen dak.


Dat aldus de showbizzwatcher Yvonne Coldewijer in haar laatste de Popcron show op You Tube (zie onder).  In haar laatste video stelt ze dat zowel André als Sarah in Spaanse klinieken zitten of hebben gezeten vanwege een cocaïneverslaving. Precies om die reden zouden de ouders van Sarah de twee ook onlangs uit hun huis hebben gezet: “Ze zijn ontzettend woest geworden.” Ook vertelt Yvonne dat Sarah twee jaar geleden onder invloed en met opzet een auto-ongeluk zou hebben veroorzaakt.

Volgens Coldewijer heeft ze het nieuws uit meerdere goed ingevoerde bronnen. In het begin van haar Popcorn Show vertelt Yvonne dat Sarah in het verleden is afgekickt van cocaïne. “De opname twee jaar geleden was niet vrijwillig, is opgelegd door een rechter en dat komt omdat Sarah een ongeluk heeft veroorzaakt, expres. Dit gaat natuurlijk wel al heel lang rond, dus ik kan je verzekeren: duizenden mensen weten dit.”


Ze gaat verder met: “Het is echt zo, maar ik vind het nogal wat allemaal. Ik zeg het netjes: ze heeft expres een auto-ongeluk veroorzaakt, is daarvoor veroordeeld en de rechter heeft haar daarna met dwang naar een afkickkliniek gestuurd.”

Dat André en Sarah elkaar gevonden noemt Coldweijer een ‘catastrofe’. “Ik heb de afgelopen maanden zo ontzettend veel gehoord en veel berichten ontvangen over deze twee en hun gebruik. Het is heel erg ernstig, dus natuurlijk heb ik daar op dat moment niets over gepost.”

Vreemd vindt Coldeweijer het dat Sarahs ouders niets hebben gemerkt van het drugsgebruik van het koppel dat bij hun in huis woonde. “Ze weten toch al hoe een verslaafd persoon zich gedraagt? Zij woont thuis! Verslaafde mensen liegen gewoon de hele dag door, hè? Het enige waar ze aan denken is de volgende fix en ja, ik heb het hier echt over dagelijks gebruik, wat ik heb gehoord.”

Yvonne dan. “Het is uit de hand gelopen dit verhaal. Er is ook veel geld mee gepaard. Ik ga je zeggen: het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad en woest geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt. “Ik weet niet of ze met spullen en al uit huis zijn gekickt, maar in elk geval is de pa van Sarah zó pissig geworden. Hij heeft gezegd: ‘Ik stuur jullie nu allebei naar een afkickkliniek.’ (…) Dit gaat nooit werken. Als je twee mensen hebt die zó verslaafd zijn, dan gaat het elkaar zo in stand houden.”Jan Terlouw (89) en nieuwe liefde Annette (62): ‘Het is een bijna puberale verliefdheid’