‘Sarah meest gehate vrouw van Nederland’ – André Hazes en nieuwe vriendin 24 per dag beveiligd na zijn breuk met Monique Westenberg

0

(Beeld: Instagram Andre Hazes)

André Hazes en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen zijn na de breuk van de zanger met de moeder van zijn zoontje Dre, Monique Westenberg, ernstig bedreigd. Het maakte dat Hazes Sarah 24 uur per dag beveiligd werden. Hazes noemt Sarah ‘de meest gehate vrouw van Nederland’.


Hazes vertrok begin maart bij Monique Westenberg, de vrouw met wie hij dit jaar zou gaan. Hij zoch direct zijn trost bij Sarah van Soelen. Toen hij vervolgens vertelde een relatie met Sarah niet uit te sluiten kreeg hij dreigementen per mail. Blijkbaar zo serieus dat dag en nacht beveiliging kreeg, zo vertelt hij aan Veronica Superguide.

: Ik ben al die media-aandacht gewend en zie het als iets wat bij het artiest zijn hoort. Maar voor Sarah was het compleet nieuw. Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland.”


De volkszanger prijst zich nog altijd gelukkig met zijn nieuwe liefde. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan.” Hij noemt de roddels en het ‘gelul’ rond hun relatie opmerkelijk. “Ik zou al drie kinderen met haar hebben. Pas maar op, ik heb blijkbaar wonderzaad. Straks zijn jullie allemaal nog zwanger, omdat jullie me fotograferen en interviewen.”

“Het voelt heftig en oneerlijk dat men elke vuile roddel de wereld in kan slingeren en ik, die vertel dat het niet waar is, niet word geloofd. Maar weet dat ik geen leugens vertel. Nooit. Daarmee maak ik dan trouwens óók weer mensen boos, maar dat is dan maar zo.”

De volkszanger kondigt vandaag ook aan dat hij een maandelijkse column gaat schrijven voor Veronica Superguide om ‘zijn kant van het verhaal te vertellen’.

De aanstaande columnist maakt het nieuws bekend op Instagram. “Elke maand krijg ik mijn eigen column in de @veronicasuperguide waar ik mijn kant van verhalen kan vertellen en dat voelt verdomd lekker!” Ook maakt de zanger in Veronica Superguide bekend dat er een documentaire in de maak is over hem. Hij wordt veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg.

Share.