‘André Hazes en Monique Westenberg officieel weer liefdespaar’

0

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn officieel weer een liefdespaar. Hazes is dan ook weer ingetrokken bij Monique thuis.

Vrijwel direct na de release van zijn documentaire op videoland heeft André Hazes zijn relatie met Sarah Salah verbroken en zou hij teruggekeerd zijn in de armen van ex Monique Westenberg. “It’s official. André en Monique zijn weer officieel samen! Je verwacht het niet. Dré woont nu ook weer bij Monique”, zegt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.


“Eind goed al goed! Of toch niet? Dré is niet zo goed in confrontaties dus hij houdt Sarah Salah nog steeds warm. Hij heeft afgelopen donderdag namelijk nog met haar afgesproken. Weet jij dat eigenlijk wel, Moniqueje? Nu in ieder geval wel. Graag gedaan.”

De bronnen van weekblad Privé wijzen in dezelfde richting. “Er is iets tussen die twee wat ze aan elkaar verbindt en dat is niet alleen Dré. Ze geven nog steeds enorm veel om elkaar”, zegt een ingewijde in het tijdschrift. Volgens het weekblad heeft Monique inmiddels een cursus gevolgd om beter met de situatie van André om te gaan. “En André wil niets liever dan een stabiel leven, samen met Monique en Dré. Het besef dat zij hem als enige op het rechte pad kan houden, is groter dan ooit.”