ANDRE HAZES en MONIQUE hebben op Oudejaarsdag hun verleden ritueel verbrand om 2024 ‘schoon’ in te gaan

0

André Hazes en Monique Westenberg hebben op Oudejaarsdag  ” ritueel’ hun verleden ‘verbrand. Of zoals Monique zegt: “Dré en ik hebben vanmiddag de dingen van het afgelopen jaar die we stom, irritant, verdrietig en energievretend vonden, op een papiertje geschreven en verbrand.”

“2023 was voor ons een heel fijn jaar en daar ben ik dankbaar voor. Maar natuurlijk zijn er altijd rotdingen”, schrijft Monique bij een foto van een vuurtje. “Dré en ik hebben vanmiddag de dingen van het afgelopen jaar die we stom, irritant, verdrietig en energievretend vonden, op een papiertje geschreven en verbrand.”


Met het verbranden van de herinneringen wil het stel de dingen “achter ons te laten” en niet meer meenemen naar 2024.

De liefde tussen de twee is andermaal opgebloeid. Op Monique’s verjaardag, tweede kerstdag jarig, feliciteerde André haar op Instagram met haar 46e verjaardag. “Gefeliciteerd mijn aller beste vriend”, schreef hij. “Mijn allerknapste vrouw en grootste liefde uit mijn leven. Ik heb je vast en laat je nooit meer los. Jij en ik.”


Hij liet die liefdesboodschap vergezeld gaan van You’re my best friend van Queen met daarbij een compilatie van foto’s van hen samen.

André en Monique kwamen eerder 2023  weer samen, nadat de zanger naar eigen zeggen door een “donkere periode” ging en vervolgens afkickte van drank & drugs. Na deze tijd realiseerde hij zich dat Monique zijn grote liefde is. Ook heeft hij “geleerd zijn handen thuis te houden”, zei hij destijds op Radio 538.

“Ik hou van haar, heel veel. En zij van mij”, liet de zanger de wereld in april vorig jaar weten. “Of we samen zijn? Ik denk het, maar we wonen wel los van elkaar. Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent”.