ANDRE HAZES en MONIQUE gaan trouwen: ‘Zonder huwelijk geen docu’

0

De aangekondigde Videoland-reeks over André Hazes eindigt met een huwelijk tussen de zanger en de moeder van zijn zoontje Dre, Monique Westenberg. Maar niet omdat ze er zelf direct om staan te springen, maar omdat de trouwerij opgenomen is in het contract dat Hazes tekende met Videoland. Zonder trouwerij komt er geen, goedbetaalde, docu.

Op haar juicekanaal Life of Yvonne doet Coldeweijer de gang van zaken uit de doeken. Ze stelt dat André Hazes zich al meer dan een jaar laat volgen door een filmploeg die vastlegt hoe de zanger zijn weg in het leven probeert te vinden. Zijn inmiddels ex Sarah van Soelen stond er echter op dat zowel zij als haar familie uit de documentaire geknipt zouden worden. Wat dan overblijft zijn beelden van André die in het buitenland tijdens uitgebreide vakanties zichzelf probeert te vinden. een beetje magertjes voor een heel dure reeks.


De oplossing blijkt volgens Coldeweijer Monique Westenberg te heten die inmiddels intensief bij de opnames betrokken is. André en Monique en zoontje Dre  zijn al gedrieën  in de VS geweest en verblijven nu in Thailand waar het stel eerder deze week o.a. een juwelier werd gespot. Zou er al een ring gekocht zijn?

Yvonne Coldeweijer zegt dat het plan is om André en Monique in de slotaflevering van de docuserie alsnog te laten trouwen. Dit zou dan rond 2 december moeten gebeuren, de bewuste dag dat Hazes haar in 2020 ten huwelijk vroeg. De producenten zoeken momenteel naar sponsoren om het feest te bekostigen.


Coldeweijer vindt het allemaal hilarisch: “Een huwelijk omdat je anders geen einde hebt aan je docu. Dat kan alleen in Hazesland!” Volgens Yvonne zou Monique er mee instemmen omdat ze haar huidige levensstandaard niet wil verliezen en André zou van mening zijn dat een hereniging met Monique de enige manier is om de gunst van het publiek weer te winnen.