ANDRE HAZES en MONIQUE zijn nu friends with benefits: ‘Op de maandagen dat ik hier slaap…’

0

André Hazes en Monique, de moeder van zoontje Dre, zijn tegenwoordig friends with benefits. Of zoals de zanger zelf zegt:  “we hebben een gevonden die voor ons goed werkt. Ik heb m’n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed. De benefits zijn er, ja. Op de maandagen dat ik hier slaap…”

André Hazes is erg blij met de vorm die hij heeft gevonden in zijn relatie met Monique Westenberg. Dat zegt de 29-jarige zanger dinsdag in de radioshow De 538 Middag met Frank Dane. “Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt”, aldus Hazes.


Zondag deelde Hazes een liefdesverklaring aan Westenberg, met wie hij een zoontje heeft. Daarin zei hij onder meer dat zijn hart voor altijd bij Westenberg ligt.  Dinsdagmiddag vroeg Frank Dane Hazes of de twee weer samen zijn. “Ja kijk, dat wordt er heel erg van gemaakt”, zegt Hazes daarop.

“Ik heb m’n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed”, vervolgt de zanger. Op de vraag van Dane of er sprake is van friends with benefits, zegt Hazes: “De benefits zijn er, ja. Op de maandagen dat ik hier slaap…”