ANDRE HAZES brandt MONIQUE WESTENBERG af in brief: ‘Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd’

0

André Hazes heeft in een lange brief aan Sarah van Soelen en haar ouders Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dre, tot op hot afgebrand. “Die (Monique, red) mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

De brief is in handen van Yvonne Coldeweijer. Die liet vorig jaar al weten dat André het via een brief heeft uitgemaakt met Sarah en zijn excuses heeft aangeboden aan haat ouders. André begon de brief met het bedanken van de ouders van Sarah, die hem altijd hebben gesteund. Hij zegt hen de rest van zijn leven op handen te zullen dragen. Daarna richt hij zich tot Sarah en biedt hij ook aan haar zijn excuses aan.


Vervolgens schrijft André dat hij het uit wil maken en vertelt hij waarom. “Nu komt het hoor, dit is juicy, geloof me”, zegt Yvonne in haar video. André heeft het volgende geschreven: “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”

Ook schrijft André dat hij alleen maar rekening moest houden met de gevoelens van Monique, om haar maar niet kwijt te raken. “Want als ik haar kwijt zou raken, had ik helemaal niks meer.”


Yvonne denkt te weten waarom de brief nu gelekt is. “Hij is nu weer terug met Monique en hij is de happy family aan het spelen”, zegt Yvonne. “Maar hij wil helemaal niet met Monique zijn.”

Grote vraag: wie heeft de brief aan Yvonne gegeven.