André Hazes bedroog Bridget op Curaçao met ex-vrouw: ‘Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok’

0

Monique Westenberg (42) is terug bij grote liefde: André Hazes (26). De liefde bloeide weer op toen Dré in Curaçao was met Bridget en zei daar alleen verbleef met zoontje Dre (3). “André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.'”

“De liefde en de aantrekkingskracht zijn nooit weggeweest”, vertelt Monique over hun complexe relatie in ‘Beau Monde’. Monique meent dat André ‘verdwaald’ was gedurende zijn tijd met Bridget Maasland. Ze zegtgt ook bewust nooit een reactie te hebben gegeven als André en Bridget weer eens een verliefde foto op Instagram plaatsen. “Tuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen”, zegt ze nu over die moeilijke periode in het maandblad.


“Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten. Maar ik wist dat zij geen blijvertje was en dat hij straks weer voor de deur zou staan. Dan pas zou ik hem vertellen wat dit met mij had gedaan; eerder zou dat nog niet tot hem doordringen.”

Toen Dré op Curaçao was met Bridget sloeg de vonk tussen hem en Monique weer over. “We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn – ook al waren we niet meer bij elkaar – zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader”, legt Monique uit. “André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat gevoel hadden ze allebei, en dus besloten ze met elkaar te praten. “Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?'”


Monique en André zijn nu weer gelukkig en dat heeft volgens Monique alles te maken met hun korte breuk. “Ik denk dat dit moest gebeuren om ons weer bij elkaar te krijgen. Ik denk nu: we kiezen ervoor om samen verder te gaan, dan moet ik het ook achter me laten.”

Zelfs een tweede kindje is meer dan welkom, maar het is volgens Monique ‘geen kwestie van even met elkaar het bed induiken’. “Het is nog steeds onze wens, en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. (…) Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”