André Hazes: 100 rozen voor Sarah (en dezelfde sportschool plus een geheime smartphone)

0

Nu Andre Hazes definitief gebroken heeft Monique Westenberg, de moeder van kleien Andre (4), en hijzelf zegt dat hij in de toekomst best wel eens een relatie zou kunnen krijgen met de 25-jarige Sarah van Soelen zingen de verhalen rond dat hij die verhouding al een tijdje heeft.  Zo wordt gefluisterd dat de 100 rode rozen waar Sarah begin februari mee poseerde van Hazes afkomstig zouden zij, de twee naar dezelfde sportschool gaan en de bom op Bonaire zou zijn gebarsten toen  Monique in op het eiland een geheime telefoon vond waarmee André met van Soelen communiceerde.

Een situatie die doet denken aan februari 2020 toen Hazes met Bridget Maasland naar Curaçao vertrok en hij haar bedroog met ex Monique, wat de breuk met Maasland inleidde en zijn tergukeer naar de moeder van zijn kind.


Hazes benadrukt dat er dit keer van overspel geen sprake is, maar hij sluit een toekomstige relatie met Sarah van Soelen niet uit…. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest”, klinkt het. “Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Daarmee lijkt het doek dit keer wel definitief gevallen over de relatie van Andre en Monique die begon toen de Hazes-telg amper twintig was en hij op Facebook een foto zag van Monique en haar mee uit eten vroeg. Aanvankelijk weigerde Monique. “Ze vroeg me zelfs of ik dan een kindermenu wilde”, vertelde André later.  Na lang aandringen van zijn kant zei Monique ja en was de romance een feit. André gebruikte vanaf dan iedere gelegenheid om te benadrukken dat Monique de meest geweldige vrouw is die hij ooit tegen het lijf liep.


. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schrijft de zanger op Instagram. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

 

Share.