André Hazes: 1.5 meter maatregel? Nooit van gehoord….

0

Het coronavirus slaat weer toe in ons land en het aantal coronabesmettingen loopt weer fors op. En dat komt omdat veel mensen o.a. de 1.5 maatregel aan hun laars lappen. Neem bijvoorbeeld André Hazes en Monique Westenberg die maandagavond met vrienden gezellig uit eten gingen in de Amsterdamse bar Mr. Porter om het tv-programma ‘Getekend voor het leven’ gezellig af te sluiten. het werd zelfs iets te gezellig…

Dat blijkt wel uit een groepsfoto die werd gemaakt en op Instagram verscheen. De zanger omarmt zijn vriendin Monique en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap heeft duidelijk maling aan de 1.5 meter regel. Fans vinden het jammer dat juist Andre en Monique, als BN’ers, niet het goede voorbeeld geven.


‘Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter…’, luidt een reactie. ‘Anderhalve meter Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij een André zouden een voorbeeld moeten zijn’, schrijft een ander. Een andere fan noemt het respectloos. ‘Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben.’

André Hazes (26) heeft overigens wel weer contact met zijn zus Roxeanne Hazes (27). Dat vertelde de zanger zondag aan RTL Boulevard. “Ik kreeg toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer”, vertelt André. “Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen.”


Op de vraag of ze elkaar binnenkort weer eens in het echt zullen zien, antwoordt de zanger: “Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique (Westenberg, red.) gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”

Het hernieuwde contact begon via sociale media. “Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen”, zegt André. “Want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel.”

Roxeanne en André kregen jaren geleden ruzie toen André een relatie kreeg met de 16-jaar oudere Monique Westenberg. Het leeftijdsverschil was volgens Roxeanne “niet het enige probleem”.

Afgelopen januari vertelde Rachel Hazes dat “haar grootste wens zou zijn dat broer en zus allebei op haar vijftigste verjaardag aanwezig zouden zijn”. “Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders. Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden.” De wens van rachel ging overigens niet in vervulling. Sterker nog: De laatste maanden gaan er verhalen dat Roxeanne en André beiden geen contact meer hebben met hun moeder.

Meer over Hazes? Klik!