ANDRE HAZES vliegt tien uur van Bonaire naar Berkel en Rodenrijs voor nachtje seks met Monique

0

(Beeld: Instagram)

André Hazes heeft een pauze ingelast bij zijn schrijfkamp op Bonaire omdat drang naar seks te groot werd. Hij vloog terug naar Nederland om thuis bij Monique in Berkel en Rodenrijs de liefde te bedrijven…


André Hazes (29) zegt in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat hij na negen dagen schrijfkamp op Bonaire zijn behoefte aan seks zo groot was dat hij er tien uur vliegen voor over om in Berkel en Rodenrijs het bed te delen met Monique Westenberg.

Het tripje leverde niet alleen een leuke nacht op, maar ook het nummer ‘Alles kan vanavond’. “Na dag negen op het schrijfkamp werden mijn seksuele behoeftes te groot, dus ben ik even op en neer gereden naar de liefde van mijn leven: Monique. Over dat gevoel heb ik dan maar ineens een nummer gemaakt”, vertelt hij.


Hazes is in zijn nieuwe documentaire op Videoland, die dit weekend verscheen openhartig over het conflict tussen zijn zus Roxeanne en moeder Rachel. “Ik heb geen ruzie met m’n zus. Er is bij ons niet iets gebeurd dat we elkaar hebben uitgescholden en hebben gezegd: ‘We hoeven elkaar nooit meer te spreken.’”

Hij zegt ook dat de ruzie die Rachel en Roxeanne hebben lastig te vinden. “Het is superingewikkeld, de conflicten waar bijvoorbeeld mijn moeder en zus in zitten… Daar is een schuldige en wie dat dan ook is, dat moeten ze zelf uitvechten, alleen ik weet het niet. Ik neem liever afstand van allebei in plaats van dat ik misschien de een geloof en de ander niet, terwijl het andersom is.”

André vertelt ook waarom hij zijn moeder en zus op dit moment niet meer spreekt. “Er zit iets niets lekker, maar ik kan niet met allebei omgaan, terwijl het zó f*cked up is wat daar gebeurt.”