Amanda Balk poseert halfnaakt en zegt over ex Afrojack: ‘Ik vind dat de haat naar mij toe nooit groter moet zijn dan de liefde naar je kind’

0

Amanda Balk is uit de kleren gegaan voor FHM. In het blad poseert ze halfnaakt op een paard en in het begeleidende interview haalt ze nog maar eens uit naar ex Afrojack, die zij ervan beschuldigd maar weinig om te kijken naar hun dochtertje Vegas (8). “Ik vind dat de haat naar mij toe nooit groter moet zijn dan de liefde naar je kind.’’

Volgens Balk zou de nieuwe echtgenote van haar ex, Elettra Lamborghini, Afrojack het contact met zijn dochter hebben verboden. Nick van de Wall, zoals dj Afrojack heet, meent echt dat het mama Amanda is die een hereniging tot recent in de weg heeft. Uiteindelijk kwam het twee weken geleden tot een ontmoeting tussen vader en dochter. Volgens Amanda Balk voor het eerst in een jaar.


“Elke dag vraag ik aan mijn dochtertje of ze haar vader al heeft gebeld,” zegt Balk in mannenblad FHM. “Hij heeft een jaar lang zijn dochter niet gezien en wij vragen al een jaar lang of hij komt. (…) Zij mist haar vader heel erg. Ze weet dat hij druk is, maar hij heeft een jaar lang geen contact opgenomen. Dat kan natuurlijk niet.”

Nu dochtertje Vegas en haar papa Afrojack een volgens Balk ‘hele fijne dag’ hebben gehad samen hoopt ze dat er meer komen. “Hij kan haar anytime zien. Ik verschuif mijn agenda altijd voor zijn agenda. Maar ik ga hem niet smeken om ons meisje te zien, het moet wel vanuit hemzelf komen. Ze heeft een eigen telefoon, hij kan haar altijd bellen.”


“Tot een jaar geleden gingen we nog als gezin op vakantie, voor Vegas. Dat hoeft niet per se zo te gaan, maar ik wil gewoon een normale verstandhouding van vader tot dochter.”

Hoewel Balk en Afrojack hun ruzies de afgelopen tijd via de media uitvochten meent Balk dat dat anders moet. “Ik vind dat de haat naar mij toe nooit groter moet zijn dan de liefde naar je kind. Je vecht nooit tegen elkaar, want er zit een kind tussen. Niemand schiet er iets mee op.’’

Balk vindt inmiddels geluk bij haar nieuwe vriend, met wie ze sinds vier maanden samen is. “Ik heb hem ontmoet via een vriend. Een Nederlandse man. Verder wil ik er niet te veel over zeggen hoor. Zodra dat allemaal naar buiten komt, dan gaat dat allemaal weer minder. Ik wil nu gewoon lekker genieten van hoe ik me voel. Hij maakt mij in elk geval heel erg blij.”

 

View this post on Instagram

 A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland)

Share.