AMANDA BALK: ‘Pappa Afrojack kijkt niet mee om naar ons dochtertje Vegas (10)’

0

In 2017 beschreef Amanda haar band met Afrojack, de vader van Vegas, nog als ‘goed’. Nu is het oorlog tussen de ex-geliefden (Beeld: Instagram)

De steenrijke dj Afrojack kijkt volgens zijn ex-vrouw Amanda Balk niet meer om naar hun tienjarige dochter Vegas. ”Vegas heeft helaas geen contact met haar vader. Maar hij blijft van harte welkom in haar leven”, zegt Amanda. 


Tijdens een ’vraag maar raak’-sessie op Instagram beantwoordt Amanda Balk een vraag van een van haar volgers die wil weten of haar dochtertje Vegas (100) nog contact meer heeft met Afrojack, haar vader, heeft. Dat hebben vader en kind dus niet…

Amanda Balk antwoordt dat Vegas en haar pappa elkaar niet zien, maar dat zij het geen probleem zou vinden als Nick van de Wall, de echte naam van Afrojack, contact zou opnamen met hun dochter. ”Vegas heeft helaas geen contact met haar vader. Maar hij blijft van harte welkom in haar leven”, schrijft Balk in haar Stories. 


Begin 2021 sloot de dj zijn dochter eindelijk weer in de armen na een lange tijd. De rust leek daarmee te zijn wedergekeerd na de ‘oorlog’ tussen Amanda en Nick. Het management van Amanda liet destijds weten dat de twee weer ‘on speaking terms’ zijn. Dat lijkt inmiddels weer te zijn veranderd.

Afrojack was begin februari 2021 woest over de verhalen dat hij zijn dochter Vegas niet meer zou willen zien. Hij haalde uit naar de moeder van Vegas, ex Amanda Balk, die volgens de dj steeds weer dreigt met negatieve, verzonnen, verhalen over hem naar de pers te stappen als ze haar (financiële)zin niet krijgt.

Afrojack had de afspraak met zichzelf had gemaakt om nooit in de pers uitspraken te doen over zijn dochter Vegas, maar bij RTL Boulevard stort hij nu toch zijn hart uit.. “De belangrijkste reden hiervoor is dat ik haar een privéleven gun, een leven waarbij zij als een normaal kind kan opgroeien met vrienden en familie en niet een leven dat zich afspeelt voor het publiek.”

Maar de negatieve berichtgeving over Afrojack en zijn echtgenote Elettra maakten dat hij vorig jaar februari toch eenmalig wilde uitleggen hoe het echt zat. “Ik hou zielsveel van haar”, aldus de wereldberoemde dj. Ook met de moeder van zijn dochter, Gouden Kooi-ster Amanda Balk, had hij de afgelopen jaren geen problemen. Volgens Nick waren en zo nu en dan wel wat dingetjes, maar zolang de rekeningen betaald werden door hem ‘was er weinig aan de hand’.

Volgens Afrojack, inmiddels getrouwd trouwde met Elettra Lamborghini, kreeg zijn ex elke maand een ‘aanzienlijk bedrag’ aan alimentatie. Daarbovenop betaalde hij ook nog steeds het huis waar Amanda en Vegas wonen, de privéschool waar Vegas op zit én regelmatig extra vakantiegeld. maar zo zegt hij ‘de betalingen waren nooit genoeg’ en ‘werd er steeds meer gevraagd’. “Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen ‘naar de pers zou gaan’ over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen ‘als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet.’”Dat er vorig jaar werd beweerd dat het Elettra zou zijn die wil dat hij geen contact met zijn dochter heeft noemt hij ‘onzin’. “Dat is absolute onzin. Zij hebben al sinds het begin van onze relatie een heel goede band en zijn dol op elkaar. Wij hadden ook heel graag Vegas op onze bruiloft gehad, zij is mijn dochter en ik had niets liever gewild dan die dag met haar te delen (…) Maar ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen.”