Alles voor de poen! Tino Martin verzon verhaal over relatie met Gerard Joling om concertkaartjes te verkopen

0

De roddel over zijn relatie met Gerard Joling is door Tino Martin zelf de wereld in geholpen. De reden? Tino Martin: ‘Als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen’. ,

De zanger en Joling voedden de geruchten tijdens hun verblijf op Curaçao, vertelt Martin in Bij Andy in de auto! “Ik heb er wel van genoten en gelukkig mijn meisje ook”, aldus Martin over de roddel die ontstond nadat hij en Joling een nummer hadden opgenomen. “Joling en ik waren vorig jaar december allebei op Curaçao. Toen gingen we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Dat stond de week erop dan weer in zo’n blaadje.”


Volgens Martin is er sprake van een wisselwerking tussen hem en de roddelpers. “Die verhalen verkopen natuurlijk het beste. Tegelijkertijd: als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen, dan benader ik die bladen ook. Om te vragen of ze er een leuk stukje over willen maken. Als je Ziggo Dome of het Olympisch Stadion doet, dan moet je alles naar buiten klappen.”

In februari bevestigde Martin na zes maanden weer samen te zijn met zijn vriendin Kimberley Kruiter. na de breuk deden er verschillende verhalen de ronde over nieuwe liefdes in het van de zanger. Zo werd beweerd dat hij iets had met Monique Westenberg, op dat moment de ex-vriendin van André Hazes, maar ook met  Joling.


Vlak voor de relatiebreuk had Kruiter nog het nieuwe huis waar ze met Martin woonde ingericht. “Ik kon er niet van genieten. Toen was ik echt naar de klote. Toen wist ik één ding: dit moet ik goedmaken. En als dit goed komt, dan laat ik haar nooit meer gaan. En dat gaat nu al een hele tijd goed.”

 

Share.