Alles voor de kijkcijfers… Ryanne van Dorst drinkt eigen urine en wordt ingewijd door een heks

0

Voor de kijkcijfers doet Ryanne van Dorst de gekste dingen. Zo drinkt ze voor haar het NPO 3-programma Het Alternatief haar eigen urine en laat ze inwijden tot heks.

De Wie van de 3-ster brengt een bezoekje aan een Breatharian’, een ‘prana’-fanatiekeling, een vrouw de claimt te l even van ‘lucht en licht’. Ze eten, slapen en drinken eigenlijk niet meer. Of in ieder geval zo min mogelijk.


Om toch het benodigde vocht binnen te krijgen drinkt Anke haar eigen urine. Dus doet presentatrice Ryanne van Dorsts dat ook. “Het smaakt nergens naar”, legde ze uit in Shownieuws. “Als ik de hele dag asperges had gegeten, was het misschien wel goor geweest, snap je? Maar ik had nu niets op dus het was gewoon… water.”

Ryanne van Dorst doet het ook met een reden: “Ook bij mij kwamen de muren het afgelopen jaar op me af, en heb ik m’n leven en de toekomst onder de loep gelegd. Ik begon me af te vragen of er misschien niet andere manieren zijn om met elkaar en met de wereld om te gaan”, legt ze uit. “In Het Alternatief dompel ik me onder in andere levensopvattingen in de hoop daar wat van te kunnen leren en mee te nemen naar huis.” Dus wordt Van Dorst in de eerste aflevering, dinsdag om 21.15 op NPO 3, ook nog door heks Oriana  ingewijd.


Het Alternatief is vanaf 6 april elke dinsdag om 21:15 uur te zien op NPO 3.