‘Alle schaamte voorbij!’ ROB KEMPS showt trots de vrouw voor wie hij vrouw en 2 jonge kinderen in de steek liet

0

Rob Kemps poseert deze week vol trots op de voorkant van weekblad Story met zijn nieuwe liefde, de achtergrondzangeres Stephanie Klaver. Stephanie is de vrouw voor wie Kemps bij zijn vrouw Miriam en zijn twee jonge kinderen vertrok. Yvonne Coldeweijer, die Kemps ontmaskerde als vreemdganger zegt: ‘Kemps is alle schaamte voorbij’.

Volgens de hoofdredacteur van het weekblad, Guido den Aantrekker, zijn de duidelijk geposeerde foto’s van Kemps en zijn Stephanie  geen afgesproken werk. “Hoewel Stephanie en hij zich mede uit respect voor zijn ex-vriendin enigszins in de luwte ophouden, betrapte Story-fotograaf Edwin Smulders de twee afgelopen weekend in de buurt van het Amsterdamse appartement van Stephanie.”


Volgens het weekblad zijn Kemps en Stephanie erg happy. “Dat ze erg happy zijn, wordt wel duidelijk uit de foto’s!”, klinkt het bijvoorbeeld. En ook: “Met zijn ex Miriam heeft Rob een goed contact. Hij liet haar naar verluidt verzorgd achter. Rob zou een nieuwe auto voor haar hebben gekocht, en voor de komende twee jaar een huis voor haar gehuurd hebben.”

De 37-jarige Kemps en zijn Miriam verwelkomden vorig jaar juni nog dochtertje Lola. In november 2019 werd hun zoontje Manu geboren. Daarnaast deelden ze de zorg voor Demi en Chrissi, twee kinderen uit een eerdere relatie van Miriam.


Yvonne Coldeweijer, die Kemps ontmaskerde als vreemdganger, zegt vandaag na het zien van de foto’s: “Zelf Smulders gebeld voor een foto. 🤦‍♀️ Wat is ie trots dat hij er met z’n minnares vandoor is gegaan. Dit is echt alle schaamte voorbij.”