Alice Keys zet huis te koop omdat kunstcollectie er niet meer in past

0
Alicia Keys en Swizz Beatz nemen afscheid van hun grote herenhuis in New Jersey. De ‘Girl on Fire’ en haar hip-hoppende echtgenoot vragen $ 14.900.000 voor het 21000 vierkante meter grote landgoed. Het huis zelf telt 8 slaapkamers en maar liefst 14 badkamers.


Keys en Beatz kochten het huis in 2013 van Eddie Murphy in 2013 en renovereerde het compleet. Ze werd er een complete vleugel toegevoegd voor de kunstcollectie van het paar. Die uitdijende collectie zou nu ook de reden zijn dat ze groter willen wonen en het huis in de verkoop hebben gezet.

Er hangt kunst door het hele huis, met inbegrip van een motorfiets in de marmeren hal en een groot schilderij van Keys in de eetkamer.


Het 2500 vierkante meter tellende herenhuis heeft een eigen bioscoop, een overdekt zwembad, een tweebaans bowlingbaan en een professionele opnamestudio. Op het terrein ook een koesthuis, een fitnessstudio en een garage voor vijf auto’s.

Er zijn twee liften die Keys, Beatz en de kinderen – waaronder de afgelopen december geboren Genesis, comfortabel – traplopen besparen.