Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Alice Keys zet huis te koop omdat kunstcollectie er niet meer in past

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Alicia Keys en Swizz Beatz nemen afscheid van hun grote herenhuis in New Jersey. De ‘Girl on Fire’ en haar hip-hoppende echtgenoot vragen $ 14.900.000 voor het 21000 vierkante meter grote landgoed. Het huis zelf telt 8 slaapkamers en maar liefst 14 badkamers.


Keys en Beatz kochten het huis in 2013 van Eddie Murphy in 2013 en renovereerde het compleet. Ze werd er een complete vleugel toegevoegd voor de kunstcollectie van het paar. Die uitdijende collectie zou nu ook de reden zijn dat ze groter willen wonen en het huis in de verkoop hebben gezet.

(Lees verder na de advertentie)

Er hangt kunst door het hele huis, met inbegrip van een motorfiets in de marmeren hal en een groot schilderij van Keys in de eetkamer.

Het 2500 vierkante meter tellende herenhuis heeft een eigen bioscoop, een overdekt zwembad, een tweebaans bowlingbaan en een professionele opnamestudio. Op het terrein ook een koesthuis, een fitnessstudio en een garage voor vijf auto’s.

Er zijn twee liften die Keys, Beatz en de kinderen – waaronder de afgelopen december geboren Genesis, comfortabel – traplopen besparen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0