Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’

0

(Beeld: Instagram Ali B.)

U vindt het afgetrainde lichaam van Ali B. maar niets? Dan krijgt u niet een, maar twee middelvingers van de rapper die de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam helemaal zat is. Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram en werd bedolven onder de negatieve commentaren.


Ali besloot zaterdag zijn criticasters van repliek te dienen. “Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt,” schrijft Ali op Instagram. “Maar vooral ja, deze twee 🖕🏼🖕🏼middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”

Deskundigen hadden overigens ook de nodige kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema, maar ook dat laat hem koud. “Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je. Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt,” aldus de getergde rapper.


Ali benadrukt in een volgend bericht dat zijn twee opgestoken middelvingers niet bedoeld zijn voor zangeres Anouk die eerder opmerkte dat Ali’s lijf op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. “Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht. Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”