‘Ali B heeft ook bed gedeeld met Marco Borsato-minnares Iris Hond’

0

(Beeld: Screenshot YouTube)

Ali B heeft tijdens de opnames van het reisprogramma Ali B en de Muziekkaravaan ook het bed gedeeld met Marco Borsato’s oud-minnares Iris Hond. Ellen ten Damme beschuldigde afgelopen weekend Ali B van een zedendelict tijdens de opnames van het programma. De seks die Ali B met Iris Hond had zou wel vrijwillig zijn geweest.


Ali B heeft ook het bed gedeeld met Iris Hond meldt Yvonne Coldeweijer.”Bekend van haar affaire met Marco Borsato. Wat is het toch een drukke meid”, schrijft de blondine grappend in haar Instagram Stories. Ze stelt haar volgers de vraag: ‘Met wie heeft Iris Hond het niet gedaan?’

Iris Hond zei in november 2020 nooit de behoefte gehad om eenmalig uitgebreid haar verhaal over haar affaire met Marco Borsato (53) te doen. De pianiste heeft niet meer te zeggen dan ze vorig jaar in haar statement, dat er kortstondig iets speelde, stelde. “Meer is er niet te zeggen, er is niet een héél verhaal”, zei Iris anderhalf jaar geleden in De Telegraaf-bijlage Vrouw.


In september 2020 bevestigde Borsato dat hij zijn Leontine met Iris bedrogen had. ‘Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit’, luidde het statement.

Later kwam de scheiding er alsnog.