Pagina titel ...
vrijdag, april 3
Alexander Pechtold (56) zet dag nadat zijn minnares Anne (36) abortuspil slikt haar aan de kant

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Chef Haagse redactie van De Telegraaf schrijft vandaag in zijn column in de krant dat ‘tijdschrift Story ontbreekt op de meeste leestafels in het parlement, maar was de voorbije week uitverkocht bij een boekhandel naast de Tweede Kamer vanwege een heftige publicatie over het privéleven van Pechtold.” Een heftig was het verhaal over de D’66-voorman zeker. Story noemde het ‘een reconstructie van een politiek liefdesdrama’ waarin Pechtold (52) de dag nadat zijn minnares Anne (36) een abortuspil slikte haar aan de kant zette.

Een liefdesdrama zonder weerga waar ook nog eens een rol is weggelegd voor Pechtolds penthouse in Scheveningen. Dat was onder meer de geheime locatie waar zijn privéleven tijdens een huwelijkscrisis met echtgenote Froukje weer dynamiek kreeg door zijn jonge minnares Anne.

Minnares Anne Lok bij RTL Late Night

Een buitenechtelijke affaire die begint in 2014 en voortkabbelt tot het voorjaar van 2016 als Anne zwanger blijkt, maar niet weet van wie, zoals Story schrijft. “Omdat ze in die tijd op een zwak moment ook een keer het bed met haar ex gedeeld heeft, is niet duidelijk wie de vader van de baby is. De medicatie die Anne rond die tijd om lichamelijke redenen slikt, lijkt de werking van haar anticonceptiepil te hebben opgeheven. De gevoelige Anne wil haar baby niet kwijt – helemaal als blijkt dat ze niet één maar twee vruchtjes draagt. Ze besluit de tweeling, met of zonder haar ex of Alexander, te houden. Om niet geheel duidelijke redenen wil ze geen DNA-test laten doen”.

LEES OOK: NIEUWE ONTHULLINGEN OVER LIEFDESLEVEN PECHTOLD OP BINNENHOF

De tweeling zorgt, zo weet het weekblad, uiteindelijk voor een breuk tussen haar en Alexander omdat ‘hij (Alexander Pechtold,red} in haar optiek bleef aandringen op een oplossing in de vorm van een abortus’. Maar Alexander neemt op een gegeven moment weer contact op en Anne besluit hun relatie een tweede kans te geven. Op 15 december 2016 – een dag voor de verjaardag van Alexander – wordt haar twee-eiige tweeling geboren. Tien dagen later, op eerste kerstdag 2016 belt Anne Alexander. Die is geagiteerd dat hij pas na tien dagen op de hoogte wordt gebracht van de geboorte van de meisjestweeling en drinkt als hij in januari eindelijk op kraambezoek komt aan op een DNA-test, maar Anne wil dat niet.

Desondanks, zo weet Story, krijgt hun relatie krijgt een doorstart. Tot 30 maart 2018 als Alexander met zijn nog altijd wettige echtgenote Froukje arriveert bij de uitvoering van de Matthäus Passion in de Leidse Pieterskerk. “Thuis in Meppel is Anne verbijsterd als ze de foto’s van Alexander en Froukje in de media onder ogen krijgt, weet het blad.

En dan blijkt Anne medio april wederom zwanger en kan het volgens haar omgeving bijna niet anders dan dat Alexander Pechtold de vader is. Volgens die vrienden, die Story spreekt, dringt Alexander als hij hoort van Anne’s zwangerschap aan op een abortus, die Anne niet wil. Wat volgt is een gesprek tussen Anne en Pechtold, waarbij Anne als voorwaarde heeft gesteld dat ze niet weer een dwingende preek over een abortus wenst aan te horen. Anne vraagt een vriendin bij de ontmoeting aanwezig te zijn die ook hoort hoe Alexander die avond tot diep in de nacht een vlammend betoog over hun liefde houdt. Die nacht nog, kort na het vertrek van Alexander, neemt ze een abortuspil die haar zwangerschap onherroepelijk beëindigt.

Het is, zo schrijft Story, haar investering in de toekomst – een met Alexander aan haar zijde. Als Anne Pechtold laat weten de abortuspil geslikt te hebben komt hij direct naar haar toe. Niet om haar te troosten, maar om Anne te laten weten dat hij er nog eens over nagedacht heeft, en dat hij alsnog geen toekomst voor hen samen ziet, en dat hij hun relatie daarom verbreekt…

Volgens Story kwam de reconstructie van Pechtolds liefdesdrama tot stand met medewerking van meer dan drie betrokkenen uit de directe omgeving van Alexander Pechtold, waaronder Pechtolds minnares Anne Lok, die naar aanleiding van de reconstructie geen commentaar wilde geven. Namens Alexander Pechtold, zo schrijft het blad, reageert Pechtolds politiek assistent Elise van Zeeland. Die zegt: ‘Ik kan bevestigen dat de relatie tussen Alexander Pechtold en Anne Lok al enige tijd voorbij is.’ Op de tweede kwestie (de zwangerschap en de abortus) wil Van Zeeland, nadrukkelijk zonder daarmee mogelijkerwijs iets te bevestigen, geen commentaar geven.

Volgens de politiek commentator van De Telegraaf, Wouter de Winther, kwam de publicatie ‘hard aan bij de D’66-fractie’.

Het complete verhaal in Story kunt u lezen via blendle (€)

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0